Livsstil og forbrug

Aktivt seniorliv: Et malende fællesskab

Rigtig mange foreninger og fællesskaber i Helsingør Kommune er åbne for nye medlemmer – kom meget gerne og vær med.

Hver tirsdag, onsdag og torsdag er der malegruppe i Aktivitetscentret Hamlet, som er et tilbud til pensionister, førtidspensionister og efterlønsmodtagere. Her mødes en gruppe kreative sjæle og maler sammen.

– Vi har et godt kammeratskab. Vi lytter til hinanden og er gode til at læsse af. Det er hyggeligt og giver noget at stå op til, siger Kirsten Simonsen, som leder malegruppen.

– Vi lærer af hinanden og er gode til at rose hinanden, supplerer Rete Stege, som kommer i malegruppen om onsdagen.

Malegruppen er blot en af mange aktiviteter på Hamlet. I malegruppen – og mange andre steder i aktivitetscentret – er der åbent for nye medlemmer, som har lyst til at være en del af fællesskabet.

– Man er altid velkommen til at kigge forbi Hamlet og få en rundvisning, fortæller Kirsten Simonsen.

Rigt foreningsliv

Helsingør Kommune har i det hele taget et rigt foreningsliv, og alt er i gang igen efter Corona-nedlukningen. Men medlemmerne er ikke helt tilbage i samme antal som før marts 2020.

– Foreningerne savner deres medlemmer. Både gamle og nye medlemmer er meget velkomne, siger konsulent Marie Ramskov Balch fra Helsingør Kommune:

– Foreningerne danner rammen om mange gode fællesskaber mellem borgere, og det skal vi have kickstartet ovenpå Corona-nedlukningen, siger hun.

Kommentarer