Espergærde

Tyveri fra personbiler

Klokken 07.08 blev det anmeldt, at en ukendt gerningsperson havde tiltvunget sig adgang til to Volkswagen personbiler, som holdt parkeret på Hovgårdsparken mellem søndag klokken 15.00 og mandag klokken 06.00. Indstigningen i begge biler var sket via rudeknusning, og fra den ene bil var midterkonsollen med navigation stjålet, mens entertainmentskærmen var stjålet fra den anden bil.

Fra en Volkswagen personbil, som holdt parkeret på Grydemosevej, blev der mellem lørdag klokken 00.05 og mandag klokken 09.00 stjålet et integreret frontpanel med gps og radio. Indstigning skete ved rudeknusning.

Midterkonsollen i en Volkswagen personbil, som holdt parkereret på Grøndalsvænget, var også blevet stjålet af en ukendt gerningsperson. Det var sket mellem søndag klokken 18.00 og mandag klokken 07.30, hvor gerningspersonen havde knust en rude i bilen for at skaffe sig adgang. 

Nordsjællands Politi har en formodning om, at der kan være tale om samme gerningsperson til tyverierne grundet sammenfald i modus, gerningstidspunkt og –sted.

Kommentarer