Samfund

Team Rynkeby hold har lørdag nået Paris

Tekst og Foto: Thomas Norrild.

Team Rynkeby København har i dag nået til målet i Paris efter otte dage i sadlen og 1.300 kilometer tilbagelagt.

Thomas Norrild, som er holdets presseansvarlige har sendt følgende dagbogsnoatat fra strabadsernes sidste dag.:

Med kun 91 km tilbage, hvoraf de 28 km er en paradetur gennem byen, har holdet idag passeret det flotte landskab i Champagne, med en etape på 193 km med godt 1900 højdemetre.

Vejret var med os, og vi har kørt i fantastisk vejr hele dagen, temperaturer mellem 14 og 23 grader, og en let brise, dog modvind, og en skyet himmel. Men dejligt vejr at cykle i.

En uge med en del udfordringer

Team Rynkeby København har haft en hård uge, hvor der i 4 dage har været regn og temmelig koldt – en skarp kontrast til sidste års tur, hvor der ikke var en eneste dag uden varme og sol. De kolde temperaturer og våde dage har da osse sat sine spor på holdet. Der har været en del udfordringer med deltagernes maver, og det har været svært at få varmen, og at cykle i vådt tøj tærter osse kraftigt på kræfterne på deltagerne.

Men humøret har været højt og motivationen har været helt i top. Selv da der en dag skulle cykles en omvej på 23 km, var der ingen sure minder.

Ikke bare et cykelhold

Team Rynkeby København består af 42 ryttere og 11 servicefolk, fordelt på 29 mænd og 24 kvinder. 

Udover træning har alle deltagere bidraget med en række indsamlingsevents og sociale arrangementer, for der er ikke bare tale om et cykelhold. Deltagerne forpligter sig til at deltage i en række events.

Team Rynkeby København har deltagere fordelt fra 24 år til 64 år.

Team Rynkeby samler penge ind til fordel for Børnecancerfonden og Børnelungefonden.

Kommentarer