Magaxin

Spar penge på begravelsen

Artikler er sponsoreret.

Du vil selvfølgelig gerne arrangere en smuk begravelse. Den skal være et værdigt farvel til det liv, der har været og vidne om det liv, der stadig er, og som skal nydes fuldt ud. Begravelsen skal være i ånden på den person, der er gået bort, og så skal den give dig god samvittighed, fordi du ved, at du har gjort alt det, der skal til for at sikre den sidste rejse.

Med det sagt kan det være svært ikke at skulle gå på kompromis nogle steder. En begravelse kan nemlig blive ganske dyr.

Høj service og en billig begravelse

Står du som en af de nærmeste pårørende til en afdød, er det dig, der er ansvarlig for begravelsen. Det betyder, at du også har overblikket over økonomien. Det kan være, at den afdøde har efterladt sig nogle midler, der kan dække det sidste farvel, men er det ikke tilfældet, vil det være dig og de resterende pårørende, der skal betale det hele.

Det kan blive dyrt, og derfor kan det godt betale sig at finde et sted, hvor der loves gode priser, høj service og en begravelse, der stadig er det liv, der har været, værdigt.

Spar penge

Hvis det er noget, du gerne vil undersøge, så bør du kontakte en erfaren bedemand i Helsingør, hvor du finder muligheder for en billig begravelse. Her vil det være muligt for dig at spare i gennemsnit 4.000 kr. på begravelsen sammenlignet med andre, traditionelle bedemandsforretninger.

Og der bliver selvfølgelig ikke gået på kompromis. Du vil derfor stadig i prisen få en kiste i en minimalistisk design, iklædning og ilægning, hjælp til at arrangere ceremonien i kirken, søgning om begravelseshjælp, håndtering af papirarbejdet frem til skifteretten herunder en dødsannonce og en rustvogn til ceremonien.

Det betyder, at alt det basale bliver dækket til en overkommelig pris. 

Kommentarer