Kultur

Nyt festkoncept afløser ‘gadefest’ på Det Fedtede Hjørne i Hornbæk i Uge 30

Billede fra en tidligere gadefest ved Det Fedtede Hjørne i Hornbæk. Fremsendt foto

Det Fedtede Hjørne introducerer i samme weekend, hvor Hornbæk Havnefest afholdes, et nyt festkoncept for personer over 21 år. Politiet, Nordsjællands Park & Vej og Bevillingsnævnet i Helsingør Kommune har givet afslag til at lukke det kendte hjørne af for kørende trafik, og dermed bliver der ikke nogen ‘gadefest’ i år.

Det bliver nye tider på Det Fedtede Hjørne den 28-29. juli, hvor Hornbæk Havnefest 2023 afholdes.

Det har ellers udviklet sig til en tradition, at hjørnet denne ene weekend om året har været spærret af for biler og har budt på en større ‘gadefest’ med blandt andet en scene med DJ, som alle kunne komme og lytte til.

Sådan bliver det ikke i år, hvor politiet, Nordsjællands Park & Vej samt Bevillingsnævnet i Helsingør Kommune har givet afslag på at lade hjørnet afspærre den pågældende weekend for biler.

For Det Fedtede Hjørne betyder det, at arrangementerne fredag den 28. juli og lørdag den 29. juli gribes anderledes an end hidtil.

Det vil i år på disse dage, som altid, være muligt for alle at købe mad og drikkevarer i madboderne og baren frem til klokken 21. Herefter tømmes pladsen, og der sættes hegn op, hvorefter pladsen genåbner til en festaften for personer over 21 år med DJ-arrangement, lysshow og bar. Det vil koste 50 kroner at komme ind til festen. Billetter kan købes ved indgangen. Gæster skal være forberedt på at skulle vise ID, og man vil ikke kunne forlade pladsen og komme ind igen uden at skulle betale ny entré.

På Café Det Andet Hjørne, som hører til Det Fedtede Hjørne, vil der den 28. og 29. juli blive afholdt VIP-arrangementer. Her vil gæster kunne reservere bord og få et VIP-armbånd udleveret, som også giver fri adgang til hele festen på Det Fedtede Hjørne den pågældende dag.

Onsdag og torsdag 26.og 27. juli vil der være musikarrangementer fra klokken 16 og normale åbningstider på Det Fedtede Hjørne.

– Vi ser frem til at holde en fantastisk Uge 30 på Det Fedtede Hjørne. Vi har fået nye betingelser, og det har foranlediget os til at tænke nyt, siger indehaver Søren Purup.

Find flere oplysninger på Det Fedtede Hjørnes hjemmeside eller på facebook

Kommentarer