Erhverv

Dansk app er en af verdens mest downloadede mad og drikke-apps i 2021

Foto: Too Good To Go.

Med 21 millioner app downloads i 2021 er den danske madspildsapp Too Good To Go i år på top 10 over mest downloadede apps i kategorien “mad og drikke” på verdensplan. Øvrige aktører på listen er giganter som McDonalds, Starbucks og Uber Eats.

Too Good To Go, appen der forbinder forbrugere med restauranter, butikker og producenter, der har mad i overskud, er i 2021 blandt verdens mest downloadede apps i kategorien “mad og drikke”.

Det viser en ny opgørelse lavet af analysevirksomheden Apptopia, der har analyseret de mest downloadede apps fra App Store og Google Play på tværs af kategorier.

Og med over 21 millioner downloads er den danske madspildsapp nu kommet på tiendepladsen på listen over verdens mest populære “mad og drikke”-apps i 2021. Det skyldes blandt andet Too Good To Gos massive vækst i USA, hvor appen nu er aktiv i en række byer som New York, Washington D.C., Los Angeles, San Francisco, Philadelphia, Chicago og Boston.

På listen er Too Good To Go kommet i godt selskab med fødevaregiganter som McDonald’s, der har indtaget førstepladsen, og Starbucks, der er på fjerdepladsen.

Hele listen kan ses her.

Too Good To Go blev lanceret i januar 2016 og er nu aktiv i 17 lande. Appen har over 49 mio. brugere, som sammen har reddet mere end 109 mio. lykkeposer med overskudsvarer. Det svarer til mere end 274.000 ton sparet CO2e.

Kommentarer